Om TEST


TEST blev sat i verden i 2011 med det formål at yde økonomisk støtte og rådgivning til virksomheder, der har udviklet er en ny bæredygtig løsning til byggeriet, men som endnu mangler at slå igennem på markedet. 


Målet med TEST har været at undgå, at de nye bæredygtige løsninger går tabt, fordi det er svært at omsætte teknisk færdige løsninger til markedsmodne løsninger, som markedet og regulerende myndigheder er overbevist om virker. 


Som støtteordning har TEST ydet økonomisk støtte til test og afprøvninger, som har kunnet give løsningerne den nødvendig godkendelse og 1:1 dokumentation.


TEST kunne ansøges frem til udgangen af 2015, og der uddeles derfor ikke længere midler gennem ordningen. 


I boksene til højre kan læse mere om, hvordan TEST har hjulpet de nye løsninger på vej og hvilke krav, der har været stillet til løsningerne, for at de har kunnet opnå støtte.​​


Krav til løsningerne
TEST har støttet løsninger, der er bæredygtige, modne, dokumenterbare, skalerbare og kommercielt forankrede.
Læs mere

Sådan har TEST hjulpet
TEST har ydet både faglig rådgivning og økonomisk støtte til markedsmodning af nye bæredygtige løsninger.
Læs mere

Ansøgningsforløbet
TEST har været tilrettelagt med det formål at gøre det let at ansøge om støtte og uden krav om lange skriftlige ansøgninger.
Læs mere

Målet med TEST
TEST skal sikre, at flere bæredygtige løsning når ud til markedet og anvendes bredt til glæde både for både virksomhed og miljøet.
Læs mere